Wie ben ik? 2018-11-21T18:53:30+01:00

WIE BEN IK?

Leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben Sara, sinds 2005 trotse eigenaar van Terburg Tekstproducties. Ik loop warm voor de sectoren onderwijs en horeca, vind maakbedrijven en techniek fascinerend, zakelijke dienstverlening interessant en je kunt me bij wijze van spreken ’s nachts wakker maken voor een goed ondernemersverhaal. Ik praat graag met mensen, luisteren doe ik nog liever. Als ik niet werk, vind je mij aan tafel, genietend van een goed glas wijn of whiskey. Of in het theater, de bioscoop of op mijn eigen bank. Maar ook op de basisschool van mijn dochters om kinderen te helpen leren. Want leren, dat vind ik leuk. Van elke klus steek ik wel iets op. Zo groeit mijn rugzak vol kennis en kunde. Wil je eens kijken wat ik er al in heb zitten, bel me voor een afspraak!

RECENT WERK
OPDRACHTGEVERS
TOTAALCONCEPT
TARIEVEN

OPDRACHTEN & RECENT WERK

Artikel Regio Business

ARTIKEL REGIO BUSINESS Voor de rubriek Vrouw in Business in Regio Business interviewde ik Hannah Spaepen, ondernemer bij Patheon Softgels in Tilburg. Ze vertelde open over haar ondernemerschap en de overeenkomsten met [...]

Unieke horeca

UNIEKE HORECA Mijn werk voor het mooiste horecablad van Zuid-Nederland brengt mij bij veel gezellige horecabedrijven. Vooral zaken die net ingericht zijn, spreken mij aan. Veel meubels zouden niet misstaan in mijn [...]

Zonder opdrachtgevers heb ik niets te schrijven. Daarom noem ik hier vol trots mijn huidige, vaste opdrachtgevers:

OVERIGE OPDRACHTGEVERS & SAMENWERKINGS- PARTNERS