Opdrachtgevers 2018-11-21T18:55:20+01:00

OPDRACHTGEVERS

Zonder opdrachtgevers heb ik niets te schrijven. Daarom noem ik hier vol trots mijn huidige, vaste opdrachtgevers:

Elke maand verschijnt het Zwijsen SchoolJournaal, een kleurrijke, online nieuwsbrief boordevol interessante artikelen over het primair onderwijs. Leerkrachten delen hun kennis en raken geïnspireerd door tips en ervaringen van collega’s. Ik schrijf teksten op basis van interviews en denk mee over de inhoud. Inmiddels werk ik al meerdere jaren met veel plezier voor deze uitgeverij van lesmethoden.

Voor dit bedrijf werk ik al meer dan 12 jaar. Samen zijn we gegroeid van startende tekstschrijfster en uitgever van één businessmagazine tot ervaren communicatieprofessional en zakelijk platform en uitgever van maar liefst drie bladen. Ik schrijf artikelen voor ondernemers, laat geïnterviewden vertellen over hun leermomenten, zakelijke ups en downs, passie en uitdagingen.

Behalve bij schrijven, ligt mijn hart ook bij de horeca. In deze branche bracht ik achter de bar en nu nog alleen aan de bar, menig gezellig uurtje door. Het interviewen van ondernemers in de horeca is elke keer weer een feestje.

Wat een inspirerende omgeving is de campus van Tilburg University. Elk voorjaar strijk ik er neer om studenten en medewerkers te bevragen over hun motivatie zich verkiesbaar te stellen voor de diverse medezeggenschapsorganen. De ambities van studenten en de betrokkenheid van medewerkers vormen een ware inspiratiebron.

Ook voor eenmalige opdrachten kun je bij mij terecht. Aansprekende referenties toevoegen aan je website? Een foldertekst nodig die lezers echt aanspreekt? Een webtekst op zoekwoord? Een bestaande tekst herschrijven of redigeren? Ik beschik over de juiste ervaring en als een onderwerp mij echt niet ligt dan verwijs ik je graag door naar een van de collega’s in mijn netwerk. Behalve met tekstschrijvers werk ik samen met communicatieadviseurs, fotografen, websitebouwers en grafisch ontwerpers.

RECENT WERK
OPDRACHTGEVERS
TOTAALCONCEPT
TARIEVEN

OPDRACHTEN & RECENT WERK

Artikel Regio Business

ARTIKEL REGIO BUSINESS Voor de rubriek Vrouw in Business in Regio Business interviewde ik Hannah Spaepen, ondernemer bij Patheon Softgels in Tilburg. Ze vertelde open over haar ondernemerschap en de overeenkomsten met [...]

Unieke horeca

UNIEKE HORECA Mijn werk voor het mooiste horecablad van Zuid-Nederland brengt mij bij veel gezellige horecabedrijven. Vooral zaken die net ingericht zijn, spreken mij aan. Veel meubels zouden niet misstaan in mijn [...]

Zonder opdrachtgevers heb ik niets te schrijven. Daarom noem ik hier vol trots mijn huidige, vaste opdrachtgevers:

OVERIGE OPDRACHTGEVERS & SAMENWERKINGS- PARTNERS