ARTIKELEN
Zie hier enkele teksten die ik recent schreef.
Artikel ‘De dynamiek, de hitte, de gasten… ik kijk er enorm naar uit’
BCBG MAGAZINE - ‘Is dit mijn eindbestemming, blijf ik dit doen tot aan mijn pensioen?’ vraagt topchef Pascal Jalhay (55) zich eind 2023 af.
Artikel ‘We blijven met het kabinet praten’
JAARBOEK BOUW 2024-2025 - Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland, ziet de toekomst van zijn branche positief tegemoet. ‘Het perspectief van de techniekbranche blijft rooskleurig, ondanks de keuzes van het nieuwe kabinet.
Artikel ‘De guilty pleasure van een sterrenchef’
HORECA MAGAZINE Schrijven over horeca doe ik graag. De gedrevenheid van de horecaondernemers en chef-koks die ik maandelijks interview zijn inspirerend. Het is een vak dat draait om gastvrijheid en genieten, maar [...]
Artikel ‘Opa Jan was schilder’
REGIO BUSINESS Voor de cover van Regio Business editie Midden-Brabant ging ik langs bij Annemarie en Ruud Maas. Dochter en vader werken nauw samen, ook met de rest van het gezin. Ze [...]
Artikel ‘Ik voel me nog altijd een dirigent’
ARTIKEL REGIO BUSINESS Voor de rubriek Vrouw in Business in Regio Business interviewde ik Hannah Spaepen, ondernemer bij Patheon Softgels in Tilburg. Ze vertelde open over haar ondernemerschap en de overeenkomsten met [...]
Unieke horeca
UNIEKE HORECA Mijn werk voor het mooiste horecablad van Zuid-Nederland brengt mij bij veel gezellige horecabedrijven. Vooral zaken die net ingericht zijn, spreken mij aan. Veel meubels zouden niet misstaan in mijn [...]